Kurv 0

ET HÅNDVÆRK AF HØJESTE KVALITET

Abeprod12

Kay Bojesens Abe består af 31 dele og er produceret af limbatræ og bæredygtigt teaktræ.  

Når vi arbejder med elskede designklassikere løfter vi en designarv, som kræver integritet hele vejen rundt om produktet. 

Det betyder, at vi har et skarpt fokus på at benytte bæredygtigt træ i vores abeproduktion. Abe er skabt af plantageteak. Det vil sige teak, som er et bæredygtigt alternativ til naturskovet teak. På denne måde sikres en ansvarlig skovhugst samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen omkring plantagerne verden over.

Plantageteak er i friskopskåret tilstand varierende fra voksgul til lys grågrøn; under tiden også spættet med mørke pletter og striber. 

Vores leverandør har stort fokus på at sammensætte de forskellige farvevariationer så ensartet som muligt. Arme og ben forsøges især at blive matchet med abekroppens farve, mens hovedet ofte vil fremstå mørkere end resten af aben.

Når vi har valgt at arbejde med plantageteak, kan farvevariationer ikke undgås, og er derfor ikke et parameter for kvalitet. Farvevariationerne er en konsekvens af de valg, vi har truffet, hvad angår bæredygtighed og integritet i vores produktion af
Kay Bojesen Abe.

Kvalitetsparametre i forhold til træet er derimod, at overfladen altid skal være uden splinter, mærker og revner; ligesom kun sunde knaster er acceptable. Der må aldrig være limrester at se.

Det limbatræ, vi benytter i Abe er importeret fra Afrika og lever op til EUTR-lovgivningen, som sikrer en lovlig skovhugst i oprindelseslandet. 

Med tiden vil lysets og luftens påvirkning ændre eventuelle farvenuancer i teaken til en mere ensartet, gyldenbrun varm tone.

Hver enkelt Kay Bojesen Abe vil dog stadig beholde sin helt egen unikke personlighed.

Abes udtryk og ”personlighed” udvikles over tid.
Med tiden vil lysets og luftens påvirkning ændre eventuelle farvenuancer i teaken
til en mere ensartet, gyldenbrun varm tone. 

Haandvaerk

abeprodhadless.jpg

Høje kvalitetskrav og særlige forhold ved brug af plantageteak er centralt.
Abe er skabt af plantageteak. Det vil sige teak, som er et bæredygtigt alternativ til naturskove teak.
På denne måde sikres en ansvarlig skovhugst samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen omkring plantagerne verden over.

 

Det får du altid:

Webshoppen

- Fri fragt
-30 dages gratis retur
-Hurtig levering 2-3 dage

Søg en butik nær dig

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X