Kurv 0

AT SKABE DESIGN I VERDENSKLASSE

ROSENDAHL DESIGN GROUP

Siden 1984 har brandet Rosendahl været forbundet med funktionelt og stilrent design til en overkommelig pris. Vores designfilosofi er at skabe designprodukter, som bliver tilgængelige brugsgenstande, der ikke er forbeholdt særlige lejligheder. Tværtimod synes vi, at de skal være en integreret del af en smukkere hverdag. Det stiller krav til en høj kvalitet og priser, der er til at betale.

 

DET IDEELLE MØDE MELLEM KREATIVITET OG STRUKTUR

Vores overbevisning er, at godt design opstår i en balance mellem kreativitet og struktur. Rosendahls design er et møde mellem kreative streger og stringente linjer. I et tæt samarbejde med en række førende designere skaber vi designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition.

 

DESIGN MED HISTORIE

Vi står bag innovative nyskabelser til hjem og bord - fra unikt mundblæst glasdesign, professionelt køkkenværktøj til den omfattende Karen Blixen Kollektion, der støtter finansieringen af nye udstillinger på Karen Blixen Museet, Rungstedlund.

 

AMBITIONERNE ER VORES DRIVKRAFT

Vi er stolte af at være med til at sætte præg på den danske designtradition og tegne billedet i hjem verden over. Derfor bestræber vi os hele tiden på at leve op til - men allerhelst overgå - de forventninger vores kunder har til den kvalitet, Rosendahl-navnet er kendt for. Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det får du altid:

Webshoppen

- Fri fragt (ved køb over 250,-)
-Gratis retur
-Hurtig levering 2-3 dage

Søg en butik nær dig

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X