Kurv 0

Teak-abernes forskellighed

HVER ABE ER HELT UNIK

Aber Alle Front Banner 996X676px

Abes udtryk og ”personlighed” udvikles over tid. Med tiden vil lysets og luftens påvirkning ændre eventuelle farvenuancer i teaken til en mere ensartet, gyldenbrun varm tone.

 

 

 

TEAKTRÆ

Plantageteak er anvendt til aben siden 1992 som et bæredygtigt alternativ til regnskovsteak. Vi anvender kun ansvarligt produceret teaktræ fra FSC®- certificerede plantager i vores produktion. Læs mere om FSC® på vores hjemmeside kaybojesen-denmark.dk Ved at anvende plantageteak medvirker vi til en ansvarlig skovhugst samt bevarer regnskoven og dyrelivet.

Fra naturens side er teaktræet uens og spraglet i sit udtryk, og det betegnes som et levende naturprodukt. Farvestrukturen er præget af jordbundsforhold i vækstområdet, herunder diverse mineraler, hvilket bevirker, at træet både kan være mørkt, lyst, voksgult eller grågrønt i frisk opskåret tilstand. Farvevariationerne optræder derfor som et naturligt fænomen og er ikke et parameter for dårlig kvalitet. Det er vigtigt at bemærke, at træet efter udskæring gennemgår en farvemodningsproces, så det bliver mere ensartet over tid, når det udsættes for lys og luft.

Aber Cirkel 500X500px

Aber Ramme Banner 996X926px

Hver enkelt Kay Bojesen Abe har hver sin helt egen unikke personlighed. 

Aber Ni Aber Ligger 500X631px

 

 

 

 

 

PRODUKTION

Vores leverandør har stort fokus på at sammensætte de forskellige farvevariationer så ensartet som muligt. Arme og ben forsøges især at blive matchet med abekroppens farve, mens hovedet ofte vil fremstå mørkere end resten af aben. Farvevariationerne kan ikke undgås og er derfor ikke et parameter for kvalitet. Kvalitetsparametre i forhold til træet er derimod, at overfladen altid skal være uden splinter, mærker og revner; ligesom kun sunde knaster er acceptable. 

» Sådan produceres aben

Aber Alle Back Banner 996X676px

Det får du altid:

Webshoppen

- Fri fragt
-30 dages gratis retur
-Hurtig levering 2-3 dage

Søg en butik nær dig

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X