Kurv 0

Pressemeddelelser 2019

Kay Bojesen

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra 
Kay Bojesen

» Til pressekontakt

» Til mediedatabasen

Panda

Charmetrold i størrelse small

EFTERÅR 2019

Kay Bojesens designcirkus virker ved første øjekast som en charmerende blandet dyrehandel, men de finurlige træfigurer har ofte det til fælles, at de er inspireret af virkelige hændelser. Inspirationen til Aben og de andre eksotiske dyr stammer således fra Bojesens rejse til Afrika, mens den godmodige Bjørn tog form, da bjørneungen Ursula blev forladt af sin mor og i stedet voksede op hos ZOOs inspektør under stor mediebevågenhed. Dette efterår tager Kay Bojesen Denmark atter afsæt i en aktualitetsagenda, når brandet præsenterer en lille ny Panda i FSC®-certificeret træ. Den sort-hvide charmetrold sætter ligesom sin mellemstore bror fokus på verdens truede dyrearter med økonomisk støtte til WWF Verdensnaturfonden Danmark.

Dyre- og designelskere har altid haft et blødt punkt for Kay Bojesen, og netop nu er der ekstra grund til at forelske sig i sæsonens nyhed. Kay Bojesen Denmark barsler nemlig med en lille, stor nyhed – en bæredygtig Panda på 15 cm, der ligesom sin storebror er skabt og emballeret i udelukkende FSC®-certificerede materialer.  

Nyheden findes i handlen fra primo september.

» Hent den fulde pressemeddelelse her

Menageri

Bojesen på bordet

EFTERÅR 2019

Med lanceringen af køkkenserien Menageri serverede Kay Bojesen Denmark tidligere på året en god nyhed for alle foodies og designfans – og nu har det smukke træunivers fået appetit på mere. Dette efterår suppleres Menageri derfor med to stærke nyheder, der bejler til bordet hos feinschmeckere med serveringsskåle og bestiksæt i Bojesens velkendte udtryk i FSC®-certificeret egetræ.    

Kay Bojesen er kendt for sin evne til at få træets linjer til at smile og for sine bløde silhuetter, der indbyder til at blive holdt om og holdt af – og efterårets nye serveringsskåle og bestiksæt har netop sanselighed i centrum som en del af designets funktionalitet.

Nyhederne findes i handlen fra primo september.

» Hent den fulde pressemeddelelse her

Det får du altid:

Webshoppen

- Fri fragt
-30 dages gratis retur
-Hurtig levering 2-3 dage

Søg en butik nær dig

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

VI BRUGER COOKIES X